Ben je klaar in het ticketsysteem? Dan kan je veilig afmelden om je sessie te beëindigen.
✅ Hoe meld ik mij af?
- Klik rechtsboven op je naam of profielfoto.
- Kies in het menu voor ‘Uitloggen’.
- Je wordt uitgelogd en teruggeleid naar het aanmeldscherm.
🛈 Werk je op een gedeeld toestel? Vergeet dan zeker niet af te melden na gebruik.
